Mijn verhaal (in het kort)

 

Er is altijd een voor en een na. Zeker bij ingrijpende gebeurtenissen zoals een herseninfarct.

 

Ik ben mijn hele leven veel bezig geweest met muziek. De dag voor mijn herseninfarct was ik nog gitaar aan het spelen met mijn broer Tom, niet wetend dat daarna alles zou veranderen.

 

15 juni 2009 was de dag van mijn infarct. Gelukkig had ik net mijn havo-examens afgerond, zodat we ons daar geen zorgen over hoefden te maken.

 

Na mijn infarct ging het gitaarspelen eerst helemaal niet. Dat was heel frustrerend, want ik wilde mijn creativiteit ergens in kwijt kunnen.

 

Ik ben andere hobby’s gaan proberen. Na anderhalf jaar begon ik met tekenen en schilderen. Ook kon ik weer meer doen met muziek. Soms op mijn gitaar (al is dat op een veel lager niveau dan vroeger, want mijn hand verkrampt snel), maar ook regelmatig met mijn synthesizers.

 

Uiteindelijk ben ik bij een activiteitencentrum terechtgekomen. Daar ben ik actief bij de schildersgroep. Van daaruit is ook het Kunst-Zinnig-Brein ontstaan.

 

Door mijn interesse in tekenen ben ik ook op zoek gegaan naar opleidingen hierin. Zo kwam ik terecht bij de opleiding Grafische Vormgeving. Het was een hele uitdaging om deze opleiding te volgen, aangezien ik veel last heb van hoofdpijn, vermoeidheid en zere handen. Toch heb ik de studie en stages kunnen afronden en ben ik in 2017 afgestudeerd!

 

Tegenwoordig woon ik samen met mijn vriendin, Laura, en onze katten in Epe. Ik heb altijd veel steun van haar en mijn ouders, broers en zus gekregen.

 

 

Tot zover mijn verhaal. Heb je vragen? Stel ze gerust!